torstai 6. lokakuuta 2016

Appelsiininen mutakakku (Gluteeniton)

Taannoin meillä kävi Pikku-ukon kummisetä siippoineen.
Olipas taas hyvä syy leipoa.
Jos tarvitset äkkiä jtn hyvää tarjottavaa suosittelen tätä.


Appelsiininen mutakakku (Gluteeniton)

200g Voita
1 levy Maraboun appelsiinikrokanttisuklaata
4 munaa
2,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
0,75dl mantelijauhetta
1 tl Leivinjauhetta

Pinnalle joko kermavaahtoa tai
tarjoa vaniljajäätelön kanssa



Sulata voi ja suklaa tasaiseksi seokseksi

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi


Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne munasokeri vaahtoon

Sekoita joukkoon hieman jäähtynyt suklaa voi seos



Paista  voidellussa irtopohjavuokassa 200 asteessa n. 20 min

Nauti jäähtynyt kakku jäätelön kanssa, tai tee kuten minä ja vatkaa pinnalle kermavaahto ja rouhi suklaata.

Tätä tulee tehtyä liian usein. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti