torstai 13. lokakuuta 2016

Kinderkakku

Lupaan, kun nämä muutamat jonossa odottavat suklaaleipomukset on tänne postattu ei leivo suklaasta mitään. pitkään aikaan . 
Tein tätä kakkua vauvakutsuille ja varalta korvasin sinne tuorejuuston rahjakalla. Mutta myöhemmin toisiin juhliin tätä tehtyäni tein tuorejuustoversiota ja se oli kyllä mielestäni parempi. Siis jaan sen version.
Kuvia en puhelimelta saanut siirrettyä, mutta eipä ne hyviä minun ottamana muutenkaan ole. 


Kinderkakku (Gluteeniton luonnollisesti:)

Pohja:

150g gluteenittomia keksejä. Itse laitoin ihania suolakinuski keksejä(sember)
75g Voita

Täyte:

6 liivatelehteä
4dl kermaa
400g tuorejuustoa (maustamaton)
1,5dl Tomusokeria
300g valkosuklaata
4rkl vettä tai vichyä.

Maitosuklaavaahto

2dl kermaa
150g Maitosuklaata


Leivinpaperoi irtopohjavuoka

Valmista pohja murskaamalla ensin keksit ja sekoittamalla joukkoon sulatettu rasva. Painele vuokan pohjalle.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

Sulata valkosuklaa
Vatkaa kerma ja lisää joukkoon tuorejuusto ja tomusokeri.
Vatkaa sulatettu valkosuklaa täytteeseen ohuena nauhana.
Kiehauta vesi, sekota liivatteet joukkoon ja lisää seokseen ohuena nauhana.

Kaada täyte pohjan päälle vuokaan.
Anna hyytyä n. 4h

Irrota kakku vuuasta,
Vatkaa kerma, sekoita joukkoon ohuena nauhana sulatettu maitosuklaa.

Laita vaahto kakun pinnalle.

Nam. Kuulemma oikeasti kinderin makuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti