sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Kesäkurpitsapasta

Meillä oli taas oikein mieleinen vieras- sänttärän kummitäti.
Olen pitkään haaveillut tästä oikeastaan kesä/syksy ruuasta, mutta vieraan 
innoittamana ostin kesäkurpitsaa silmätkiinni katsomatta mistä asti se on tuotu kauppaan.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä on vaan niin herkkua.


Kesäkurpitsapasta

tarvitset:

Kesäkurpitsaa ( n. 3kpl neljälle)
Voita tms. paistamiseen
Sitruunapippuria

Siivuta kesäkurpitsa suikaleiksi esim kuorimaveitsellä tai juustohöylällä (itse käytin MAAILMAN PARASTA kuorijaa- Tupperin yleiskuorijaa) Keskikohdat mahdollisuuksien mukaan(jos siemenet eivät ole liian isoja), olen lopuksi paistanut paloina pannulla.




Laita rasva kuumalle pannulle ja paista kesäkurpitsasuikaleet pienissä erissä. Mausta Sitruunapippurilla.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan- se oli siinä!


Tämän kanssa tarjolla oli paistettua Halloumia. Myös esim kana on hyvä kaveri tälle pastalle.
Halloumin laitan aina siivuina kylmälle pannulle- sitten levy täysille ja odotellaan riittävän pitkään, että pinta ruskistuu. 


(Kuva on otettu niistä huonommin onnistuneista..kun ekat hävisi ennen kuvaamista..)

Tätä meillä syödään uudestaankin- varmaan jo ennen kuin suomalaisia kesäkurpitsoita on taas tarjolla..




Muuten viikonloppu sujui todella rennosti. Ulkoiltiin PALJON ja vain olla möllötettiin. Vaikka tenavat heräsivät molempina päivinä reippaasti ennen kuutta , on kuitenkin loppupeleissä rentoutunut fiilis. Näitä viikonloppuja lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti