maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäinen

Pääsiäinen sisälsi paljon herkuttelua.


Olimme penskojen kanssa mummoloimassa, nähtiin sukulaisia ja ystäviä ja kotiin palatessa tehtiin pitstoppi kummipojan perheen luokse. 

Kokonaisuudessaan rentouttava, sopivasti ohjelmaa sisältänyt, pääsiäinen. Viihdyimme kaikki.
Sairastin itse tosin alkureissun, mutta sekään ei jaksanut harmittaa, kun sai siskon ja tätitettävän kanssa höömästellä rauhassa. 

Ommeltiin porukalla ruusukepipoja ja verhoja. Leikittiin ahkerasti, ulkoiltiin vähän ja syötiin.Pitstopin aikana tuntui kuin olisi vain yksi lapsi. Pikku-ukko nimittäin nautti kummipojan ja hänen sisarusten huomiosta ja innosta leikkiä ja touhuta. Leluja oli tarjolla määrättömästi, sää suosi ja onneksemme päästiin myös mäkikisojen yleisöksi. Leppoista yhdessäoloa.

Kotiuduimme tänään. kaaoksen keskelle. Siippa maalaili poissaollessamme huoneen ja penskat siirtyivät nyt isompaan makkariin kahdestaan. Koetan totutella ajatukseen, että kymmeneenkuukauteen seuraava yö on ensimmäinen ilman lasta samassa huoneessa. Kyllä toivon, että lapset nukkuvat ja mekin saamme tehdä samoin. 

Huomenna ( ja ties monenako päivänä sen jälkeen...) nimittäin odottaa kaaoksen selvittely. Tavarat hakevat paikkaansa, pyykkiä on loman jäljiltä ja ehkäpä tiedossa on piakkoin jo uusi reissu johon pitäisi valmistautua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti