keskiviikko 17. helmikuuta 2016

huonejärjestelyjä

Meillä on siis kaksi lasta ja kaksi makuuhuonetta.

Tähän asti Sänttärä on nukkunut meidän vanhempien huoneessa, mutta muutos kuvioon lähenee.
Lapsille on ajateltu pienimuotoisesti rempata meidän isompi makkari ja me muutamme pienempään. Mitäs olette mieltä toimiiko tämä?

Asuinalueemme on ihana, naapurit helmiä ja kaikinpuolin viihdymme. Toki saa ahtaa romuja, sumplia ja miettiä. Vieraatkin joskus karsastavat ajatusta tulla meille yöksi- mutta onnea on he jotka uskaltautuvat. Sopu antaa sijaa ja jos rätisee niin aina voi heittää jonkun vähemmäksi pihalle.

Tottahan se lienee, että tähän ei loppuikäämme mahduta, mutta katsotaan. Mitään mukavaa ei ole myynnissä, eikä oikein tiedetä edes mitä etsitään. Itsekkin nukuin siskoni kanssa samassa huoneessa öö-11vuotiaaksi? enkä muista siitä traumatisoituneeni. Meillä on ikäeroa kolme vuotta.

Nyt arvon seinän väriä, verhoa, järjestystä..mitä kierrätän eteenpäin, mitä raahaisin kotipaikkakunnalle säilöön...Voinette kuvitella Siipan roolin tässä ajatustyössä. "joojoo hyvä idea käy hyvin, en minä tiedä, ihan sama.." tyyppiset vastaukset ovat  valitettavan yleisiä. Noh konsultoin sitten ystäviäni ja Siippa saa ystävällisesti toimia kantojuhtana, kun joskus sen aika tulee.

Mutta, se värimaailma..? Olisiko harmaa ja turkoosi..tähän kävis sit se pinkki tytölle (muttakun en siitä väristä perusta..). Mikäs olisi siis se "tyttöväri". Toisaalta meillä on mielestäni ihana verho nytkin Pikku-ukon huoneessa. Koppaisko siitä värit ja laittas sen toiseen ikkunaan vain..en tiedä. Voisiko joku tulla päättämään minun puolesta..?  Huonekalut lienevät valkoisia pts yksi pöytä on ruskea. jos ei jaksa sitä maalata. Äh..

Marimekko vaan on ihana!

Että todellakin lähenee mutta ilmesen hitaasti..josko kesään mennessä..

Asiat järjestyy...uskon.

2 kommenttia:

  1. Meillä on 2 vanhinta lasta samassa huoneessa olleet pienestä pitäen (vaikka ovat tyttö ja poika)ja nuoremmat kanssa (samoin tyttö ja poika) mutta kyllä ne lapset sopeutuu. Vanhimmilla ikäeroa 1v 8kk ja nuorimmilla 1v 5kk. Mutta eikohön silti sopeudu kun tottuvat ajatukseen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja tiedänhän mie et ne sopeutuu joskus mutta jotenkin se on todellisempaa kun joku tän jo kokenut vakuuttelee!

    VastaaPoista