lauantai 16. tammikuuta 2016

Prologi

Blogi herää (ehkä) taas henkiin


 Ilmeisesti kahden pienen lapsen äidillä ei ole järjellisempääkään tekemistä kuin tämä, kerta kuulumisten perään on kyselty. Tai sitten vaan olen edelleen laiska pitämään kehenkään yhteyttä...tiedä häntä..

Tavoitteenani on jakaa ajoittain jopa tasaisen tappavaa arkeamme. Meidän perheen (Minä, Siippa, Pikku-ukko ja Sänttärä) arki on muka hektistä, mutta samalla leppoisaa tasapainoilua erinäisten liikkuvien osien kanssa. Tyypillistä lapsiperhearkea siis. Itse olen vielä kotona lasten kanssa, vaikka töihinmeno kovasti jo poltteleekin. Josko keksisin vaikka vaihteksi taas jotain opiskeluja tai uuden harrastuksen, ettei lapset saa osaansa tylsistymisestäni. Siippa lie tähän jo tottunut..

Kielioppisääntöjä en osaa edelleenkään- tai osaan, mutta en koe, että blogin tarvitsee olla pilkutettu oikein. Koettakaa kestää! Valokuvauksessa olen myös huono, laiska ja saamaton. Jos kuitenkin ihme tapahtuu niin jaan ehkä jopa kuvia..

Arjen lisäksi olisi kiva ihmetellä ihan elämääkin "ääneen" - jotenkin näiden lasten kanssa tuppaa välillä keskustelujen taso olemaan erikoisissa svääreissä..

Katellaan miten käy.

2 kommenttia:

 1. Luin aika monta postaustasi, kaikkeen olisi tehnyt mieli kommentoida, että kokemusta on. tuosta ja tuostakin...hauskoja muistoja nousi mieleen.....Arvaa mitä, kyselyt ne jatkuu edelleen...aikaa on kulunut siinä ohessa muutama kymmenen vuotta!
  Puhelin/känny pirisee ja usein...Hei, ÄITI ethän vain ole kipeä? Mitä tykkäät ostanko tämän vain tuon...leikkaisinko hiukseni....tuletko mukaan, kun lähdemme sinne tai tänne? Ehditkö koiran kaveriksi?
  On ihanaa kaikki ikä olla äitinä !
  Terkuin n-h

  VastaaPoista
 2. ...kuulemma kysymykset muuttuvat vain entistäkin vaikeammiksi, voi gää!. Kiva, että olet jaksanut lueskella:)

  VastaaPoista